Slavna pjevačica oprašta se od obožavatelja: „Pomirila sam se s tim da ću ubrzo umrijeti.“

692

Svjetski poznata pjevačica Avril Lavigne(34), povukla se iz javnosti još prije nekoliko godina kako bi se izborila za život. Nažalost, lajmska bolest ipak je uznapredovala i pjevačica je proživjela sve faze bolesti.

Lajmska bolest je multisistemsko oboljenje subakutnog i hroničnog toka, koje izaziva bakterija Borrelia burgdorferi. Prvotno zahvaća kožu oboljele osobe, a potom zahvaća srce, zglobove i centralni nervni sistem. Prenosi se najčešće krpeljima.

Mjesec dana prije, pjevačica je objavila singl Head Above Water, u kojem priča o svom teškom putu koji je morala proći radi bolesti. Loše se osjećala od 2014. godine, a sve je počelo s manjkom energije i osjećajem umora. Uza sebe imala je prijateljicu koja je bolovala od iste bolesti pa je kako kaže odmah posummnjala o čemu je riječ.

Za Billboard je izjavila kako je bila prikovana za krevet i nadodala kako je često morala uzimati koktele sačinjene od raznih tableta. Bila je zatvorenik u vlastitom tijelu, ali od kada se pomirila da će umrijeti kaže bolje živi.

Komentari