Slavko Sobin odnio pehar u plesu

74

Završena je još jedna sezona emisije “Ples sa zvijezdma”, koja se vratila na male ekrane u produkciji Nove TV. Put do slave trajao je gotovo tri mjeseca, no najjači su opstali i odnijeli pehar.

U finalu emisije natjecali su se Ivan Šarić sa svojom plesnom partnericom Paulom Jeričević, Viktorija Rađa i Marko Mrkić te Slavko Sobin i Gabrijela Pilić.

U superfinale su od zvijezda ušli Slavko i Viktorija te je na kraju pobjedu odnio glumac iako su po ocjenama žirija Slavko i Viktorija bili izjednačeni. Očito su glasovi gledatelja presudili u Slavkovu korist.

Tijekom showa Slavko se posebice sprijateljio sa svojom plesnom partnericom pa je naglasio žaljenje zbog kraja emisije. Suze je na plesnom podiju ispustila i Viktorija. Kao i Slavko, i Viktorija je tijekom natjecanja dobivala neprestanu podršku svojih najbližih, posebice svojeg supruga, nekadašnjeg koraškaša Dine Rađe, koji je u svakoj epizodi bio u publici.

Slavko i Gabrijela dobili su pohvale žirija ne samo za ples, već i za njihov odnos. “Ja vas gledam i vidim jednu predivnu priču između savršenog učenika i savršene mentorice”, rekao je Nicolas Quesnoit.

Nakon showa Slavko se vraća svojim glumačkim obavezama. Glumac se istaknuo u domaćoj seriji “Crno-bijeli svijet” kao Žungul, a surađuje na predstavama u kazalištu Moruzgva, čija je ravnateljica Ecija Ojdanić, koja se također natjecala u “Plesu sa zvijezdama”.

Komentari