Sjajna recenzija za Hilton Rijeka Costabella Beach Resort

119
hilton
Foto: Leonarda Petričec FB

U Facebook grupi “Ženski recenziRAJ” jedna je korisnica napisala sjajnu recenziju za Hilton Rijeka Costabella Beach Resort, koji donosimo u nastavku:

“Pozitivna recenzija za Hilton Costabella!

Hilton Costabella mi je na listi želja već dulje, ali smo uvijek nekako završavali u hotelima u najdražoj mi Opatiji. Ovaj put je bila šansa za mužev okrugli rođendan.
Ovaj prekrasni div nalazi se na Costabelli i teško mi je odlučiti je li bolji izbor za romantični odmor, wellness bijeg s prijateljima, pravi ženski retreat ili uživanje s djecom.
Iako smo bukirali King sobu s pogledom na more, dobili smo upgrade u prekrasnu vilu s odvojenom spavaćom sobom (prednost kad si tu izvan sezone), dnevnim boravkom, dvije kupaonice i velikim balkonom s najljepšim pogledom. Soba je opremljena svim higijenskim potrepštinama, papučama (koje su zbilja super, a ne kao one klasične, tanke koje često vidimo u hotelima), ogrtačima, aparatom za kavu, kuhalom za vodu, ma apsolutno sve što možete zamisliti. Kreveti su super udobni, dupli jastuci, jednostavno sve u superlativima.
Ono što me je dojmilo na prvu bilo je svakako osoblje, i to od trena kad smo stali ispred hotela. Vrlo su ljubazni, srdačni, iskreno nasmiješeni i ovdje je gost na prvom mjestu. Ni u jednom trenutku nisam vidjela trunku nervoze ili neprofesionalizma što je stvarno očaravajuće.

Wellness&Spa – nemam teksta.

Za mene osobno najbolji koji smo do sada posjetili. Iznimno velik i čist bazen, temperatura vode 29, odmah pored mali dječji bazen s atrakcijama i vodom ugrijanom na 30-31 stupanj. Saune su također vrhunski uređene, čiste, prostrane. Relax sobe su poseban doživljaj a postoji i wellness bar gdje možete uzeti vodu, čaj, voće, vode s okusima. Jednostavno najbolji.
Imaju odlično opremljenu igraonicu i možete biti s djecom unutra a djeca od 4 do 12 godina mogu samostalno sudjelovati u organiziranim aktivnostima.
Hrana je također vrhunska. Izbora ima apsolutno za svakoga, udovoljavaju svim željama i apsolutno se sve možete dogovoriti ukoliko imate neke posebne zahtjeve oko prehrane.
S obzirom da doista puno putujem i radim godinama u području turizma, objektivno mogu reći da je ovo trenutno jedan od najboljih hotela u Hrvatskoj i apsolutno preporučam da ga posjetite. Doživljaj je pogotovo poseban u ovom periodu izvan sezone kada možete uživati u svim atrakcijama bez velike gužve.
Mi jedva čekamo opet!”, poručila je korisnica.
Snimka zaslona 2023-01-28 121814
Izvor: Screenshot FB

L.B.

Komentari