Severina za Novu godinu zaželjela: “Djeda Mraze vrati nas na tvorničke postavke!”

289

Za ovogodišnje blagdane Severina je zajedno sa sinom Aleksandrom i suprugom Igorom otputovala na Maldive. Zahvaljujući njenom ažurnom Instagram profilu, obožavatelji su imali priliku vidjeti neke od najljepših trenutaka koje je tamo doživjela, a za Novu godinu spremila je u svom stilu, posebnu čestitku svima onima koji je čitaju. Čestitku Severine prenosimo u cjelosti.

“Dragi moji, u novoj godini vam želim da se vratite u djetinjstvo kad ste bili mali, nevini, neiskvareni, kad ste bili novi mladi softver u koji su godinama raznorazni krivi ljudi, teške situacije, tuge, nesreće, bolesti, ponižavanja na svim poljima, svadja u kući, na poslu, od malih prekrasnih bića stvorili to što smo danas.

Dragi Djeda Mraze, daj da sebi stvorimo sreću koju su drugi godinama kvarili. Skini sa ljudi oklope lažnog samopouzdanja, bahatosti, zloće, hladnoće, ogovaranja, zavisti, ljubomore i površnosti. Dragi Djede Mraze, vrati nas sve na tvorničke postavke i pusti nas da sami izaberemo svoju sreću i ljude koji nas bezuvjetno vole. Želim vam to od danas pa do kraja života.

U ogledalu nećete vidjeti svoju nutrinu pa vam ne želim da budete lijepi, debeli,mršavi i ono što mislite da će se svidjati drugima. Želim vam da ste lijepi iznutra u svakom kutku vašeg tijela i da nikad ne osjetite bol i da vas nikad nitko ne povrijedi. Ne dozvolite da vama vladaju ljudi,novac i prošlost. Budite ponovo djeca jer umjetnost života je uzdići se do jednostavnosti. Budite mi zdravi i volim vas puno. Živjela ljubav!.”

U nastavku pogledajte nekoliko fotografija iz Severininog fotoalbuma na Instagramu.

 

 

Komentari