SelectBox – jedini dar s kojim ne možete pogriješiti

Ako se često dvoumite ili uopće ne znate što bi kupili da razveselite posebnu osobu, pročitajte i nećete požaliti jer pravi pokloni stižu i u Rijeku

244

Oduvijek si maštao o savršenom poklonu? Uz SelectBox tvoji snovi postali su stvarnost. Više od 1800 doživljaja nalazi se u paketima koji su idealan dar za svakoga. Let helikopterom, vožnja Ferrarijem, vikend iz snova u Hrvatskoj ili Sloveniji, fina večera u jednom od vrhunskih restorana,  masaža čokoladom, opuštanje u slanoj sobi ili kupanje u pivi. Sve to i još puno više nalazi se u SelectBox paketima koji će oduševiti vaše prijatelje, obitelj, ali i poslovne partnere.

SelectBox jedini je dar s kojim ne možete pogriješiti. Idealan je za sve prigode od rođendana, obljetnica sve do vjenčanja. Spasit će vas u prilici kada se nekome želite zahvaliti, ali i ispričati (da, da… sigurni smo da ste i vi koji put zabrljali).

Ako još nisi upoznao SelectBox krajnje je vrijeme da to učiniš. Čekamo te 8. i 9. lipnja u knjižarama Znanje i V.B.Z. uz bogate nagrade. U petak se s tobom družimo od 16-20 sati, a u subotu od 11-15 sati. Vrijedni poklon paketi čekaju te kod naših promotora. Požuri i osvoji poklon iz snova!

Komentari