Savjeti kako zadržati muškarca – iz 1950.godine!

500
ljubavni savjeti

Ne pričajte!
Ako vas nešto muči, zadržite to za sebe! Vaš muškarac naporno radi cijeli dan i zadnje što treba čuti, vaši su problemi. Slušajte njegove probleme jer Vaši su prema njima trivijalni. U slučaju da vaš muž želi razgovarati, nemojte ga razočarati. Budite zanimljiva i pričajte dok on to želi.

Loše kuhanje otjerat će Vašeg muškarca u sumnjive salone!
Kada muž dođe doma budite spremne. Priredite mu pravu gozbu, baš po njegovu ukusu. Nema veze ako ste imali puno posla, izgovora za loši ili nepripremljeni ručak nema! Je li želite da Vaš muž obilazi sumnjiva mjesta u potrazi za hranom?!

Budite privlačni!
Ako želite da Vas muž ne vara, utrošite vrijeme na svoj fizički izgled. Pazite što on voli i pružite mu sve što poželi. Ne želite da Vas vara naravno, koji bi drugi normalni odgovor postojao! Savršena kućanica i kuharica mora biti isto tako jednako dobra supruga, kada se radi o muževim potrebama!

Roze gaćice su obavezne!
Vaše rublje mora biti besprijekorno čisto i boja bi trebala biti roza. Imajte na umu i to da muškarci vole čipku i volančice.

Pustite mu da se zabavi tu i tamo!
Prebolite ako Vas je prevario. Znamo da to nije jednostavno, no muškarac smije povremeno zastraniti. Ne znači da Vas ne voli. Najbolje je da se pravite da ne znate ništa.

Vaš muž je Vaš šef!
Vaš muž je glava obitelji i ženin vođa. Svako suprostavljanje tome, nepoštovanje je prirodnog poretka.

Komentari