S proširenjem od 350 kvadratnih metara i novim sadržajima, Apollon Gym postavlja nove standarde u fitness industriji u PGŽ-u

354
apollon gym

U petak, 13. listopada Apollon Gym u Viškovu na adresi Gornji Sroki 57 održano je svečano otvaranje novih 350 m2 prostora fitness-centra uz domjenak. Podsjetimo, Apollon Gym prvi je inkluzivni fitness-centar u Primorsko-goranskoj županiji i drugi takav u cijeloj Hrvatskoj.

Jedna od ključnih promjena u Apollon Gymu bilo je uređenje i opremanje prostora potpuno novom opremom. Jedan od najpoznatijih hrvatskih brendova fitness-opreme, Chelichana, doprinio je novim spravama širokom izboru opreme za izolacijske vježbe. Osim toga, LifeFitness i Tehnogym, vodeći brendovi u svijetu cardio-opreme, također su se pridružili obitelji Apollon Gyma kako bi im pružili najnoviju i najbolju opremu za korisnike. Oprema na gornjem katu usmjerena je na raznolike oblike cardio-vježbi te je samim time pojačan cardio-program. Od traka za trčanje do sobnih bicikala, korisnici će imati pristup najnovijim modelima cardio opreme. S druge strane, u novom prostoru smještene su šipke i sprave koje su pogodne za funkcionalni trening i razvoj snage.

Uz već dobro poznate usluge koje ovaj fitness-centar nudi poput bodybuildinga, weightliftinga, powerliftinga, crossfita, fitnessa, grupnih i individualnih programa te rehabilitacijskih programa za osobe s invaliditetom, od sada su korisnicima dostupne i masaže (parcijalna, cijelo tijelo, klasična, relax, cupping, sportska, medicinska), njega tijela i anticelulitni tretmani (maderoterapija, termo-deka, body-wrapping, vacum-slim, vakumsko podizanje stražnjice) te estetika lica (lash-lift, bojanje trepavica), a planira se i uskoro otvorenje saune što će dodatno doprinijeti ukupnom doživljaju.

Ujedno, povodom otvorenja novog prostora, zainteresirani gosti i korisnici mogli su isprobati Styku. Riječ je o uređaju koji koristi AI, odnosno umjetnu inteligenciju te ima napredne senzore i kamere koje prikazuju 3D avatar skeniranog čovjeka, detaljan sastav i mjere tijela te ostale podatke za bolji pristup mršavljenju ili dobivanju mišićne mase.

apollon gym

apollon gym

apollon gym

“Emocije čine svoje. Zadovoljni smo, jako je dobar odaziv, a pred nama još je puno posla i ideja. Mislim da je ovo dobar početak. Novih 350 m2 prostora zamišljeno je kao dvorana koja ima potpunu opremu koja je potrebna za više grana fitnessa – weightlifting, powerlifting, crossfit… Željeli smo ponuditi raznolikost, kako programa, tako i usluga. Vjerujem da će svatko pronaći nešto za sebe”, ističe Adrijan Osmani, direktor Apollon Gyma. Podsjetimo, kako ističe Adrijan Osmani, u planu su i nova zapošljavanja stručnog kadra, ali prije svega i osoba s invaliditetom kroz uslugu “Virtualne radionice” Centra za profesionalnu rehabilitaciju Rijeka.

apollon gym

Kvalitetna oprema nužno osigurava sigurnost, učinkovitost i ugodno vježbanje. Ovo je posebno važno za različite skupine ljudi, od rekreativaca do profesionalnih sportaša, kao i za osobe s invaliditetom. Inovativna oprema, moderni prostor i raznolikost usluga pružaju sve što vam je potrebno za postizanje svojih fitness ciljeva i zdravlja. Stoga, kao što i sama poruka Apollon Gym-a govori: “Ne daj da ti petak 13. bude loš dan, POKRENI SE!”

apollon gym

apollon gym

apollon gym apollon gym apollon gym apollon gym  apollon gym apollon gym apollon gym apollon gym

L.B.

Komentari