S 84 godine ona je najstariji model za donje rublje: “Svemu dođe kraj, ali u međuvremenu možemo uživati”

61

“Imam 84 godine i ja sam najstariji model za donje rublje na svijetu. Odlučila sam se ovime baviti kako bih inspirirala žene i pokazala im da i s preko 80 možeš biti seksi.”

Iza ovih riječi stoji 84-godišnja Dorrie Jacobson, nekadašnja Plejbojeva zečica, a danas jedna od najpoznatijih influencerica preko 60 godina. Na Instagramu je poznata kao Senior Style Bible, a bori se protiv diskriminacije nad starijima.

 

“Volim lijepo donje rublje. Naravno da i moj dečko voli, ali ja to ipak nosim zbog sebe jer se dobro osjećam”, rekla je Dorrie te dodala da je svjesna da današnji stil života nije isti kao nekad. Starije žene ne provode više vrijeme u pletenju, već vode svoje firme i nalaze partnere. Nakon smrti svojeg supruga Dorrie se provodi s 11 godina mlađim Tomom kojeg je upoznala preko interneta prije tri godine, a 10 godina od suprugove smrti.

Dorrie potiče i druge žene da zavole svoje tijelo te se prepuste novim ljubavima i osjećaju se samopouzdano.

“Nitko nije sretan što stari, ali i dalje možemo uživati u životu i započinjati nove projekte. Svemu će doći kraj, ali u međuvremenu možemo uživati.”

Dorrie napominje da je društvo danas opterećeno mladošću, a zapravo i starost može biti privlačna. Brzo je stekla pratitelje na Instagramu koji je podržavaju u stavu.

Budući da je 60-ih bila model za Playboy, Dorrie i danas voli pozirati u donjem rublju, pri čemu joj godine nisu prepreka.

Komentari