Rođendanski pokloni za “u zadnji čas” prema karakteru slavljenika

123

Nije neuobičajeno da u današnjem tempu života skoro zaboravimo na rođendan najboljeg prijatelja, roditelja ili čak i partnera. U takvim slučajevima, kad su najviše potrebne, ideje što kupiti za poklon obično slabije pristižu. Zato su tu neke od ideja, raspoređene po osobnosti osobe kojoj se kupuje.

Za ekološke aktiviste

Ako vaš prijatelj/ica drži do prirode, protiv je zagađenja, sudjeluje u prosvjedima za klimu, za njega je uvijek dobar poklon koji možete kupiti i u zadnji čas – tegla s cvijećem, a može i bez cvijeća. Biljke koje rastu umjesto buketa svakako je bolja opcija  kad su u pitanju ekološki aktivisti, a hoće li unutra već biti posađeno neko cvijeće ili ćete darovati samo lijepu veliku teglu u koju si mogu sami posaditi što žele, taj izbor ostaje na vama.

Još je jedna stvar dobrodošla za ekologe – platnena vrećica, jer vrećica i shoppinga nikad dosta.

Za romantičare

Za romantične duše uvijek su dobar izbor mirisne svijeće, koje će moći iskoristiti u romantičnim trenucima s partnerom ili za opuštanje u kupki.

Za one koji najviše vole biti kod kuće

Za takve “domoljube” najbolji je poklon deka, pokrivač ili jastuk. Čak i posteljina prolazi. Ipak je trebaju mijenjati često ako vole duže ostati u krevetu. Uz to dobra su ideja i kućne papuče.

Za multitaskere

Ako idete na rođendan prijatelju koji uvijek radi sto stvari odjednom i nema previše vremena za glancanje kuće, najbolje mu je kupiti papuče za čišćenje.

 

Za ljubitelje kave

Ljubitelji kave su na svakom koraku, stoga ako ne pronalazite karakter svojeg prijatelja među gore navedenima, velika je vjerojatnost da može pripadati ovoj skupini. Za kavopije je najbolji poklon naravno kava, no ako želite izbjeći kliše, bit će sretan i šalicom ili kuhalom za vodu, koje će mu uštedjeti vrijeme u pripremi omiljenog napitka.

Za vlasnike kućnih ljubimaca

Oni su vjerojatno već sve osigurali za svojeg omiljenog dlakavca, no manje je vjerojatno da imaju i iFetch, uređaj koji će zaokupiti pažnju životinja kad su oni odsutni.

View this post on Instagram

🎾 Игра с #iFetch – 🥰 Любимое занятие всех хвостиков ⠀ 🤪 Побалуйте Своего Любимца ⠀ Цены и ссылка на сайт, где вы сможете выбрать модель и оформить заказ, в нашем профиле 👉 @ifetch.dog ⠀ ⠀ Video by @ellie_thepatdog ⠀ ⠀ ——————————— ⠀ #iFetchDog #Dogs #Собака #Собаки #CompanionDog #собака🐶 #собакадругчеловека🐶 #собакамечты #собакадругчеловека #собакамоя #лабрадор #лабрадоры #черныйлабрадор #лабрадорретривер #blacklablove #blacklab #labrador #labrador_cute #labradoretriever #labrador_lovers #labradors4life #petshopdays #petshopdays2019 #labrador_ #blacklabs #blacklabsquad

A post shared by iFetch – Игрушка Для Собак (@ifetch.dog) on

 

Komentari