Riječki Studio I FIT ima novu vruću ponudu za ljeto

Nakon lipnja koji je bio mjesec popusta na paket tretmana kavitacije, Studio I FIT sada nudi osnovne pakete snižene za 50%.

325

Ljeto je stiglo, vrućina ne jenjava, nosimo što je manje odjeće moguće… Studio I FIT u Rijeci pomoći će vam da budete spremni za uživanje kako na plaži, tako i u dugim, toplim noćima u gradu. Osnovni paketi su sniženi čak 50% na regularnu cijenu usluga! Broj mjesta je ograničen, stoga požurite i rezervirajte svoj termin i učinite još danas nešto za sebe!

THERMO SLIM KAPSULA

Riječ je o tretmanu u kojem sudjelujete ugodnim i prilagođenim vježbanjem, a koje se izvodi u thermo slim kapsuli što dovodi do poboljšanja cirkulacije, učvršćivanja muskulature, revitalizacije enzima te ono što sve mi najviše želimo – topljenja masnih naslaga na željenim dijelovima tijela!
Znojenjem gubimo kalorije i izbacujemo štetne tvari iz organizma, a kako ga potičemo? Da, da… Upravo tako, potičemo ga vježbanjem i efektom saune, stoga je Thermo Slim kapsula odličan tretman za sve one koji žele poboljšati svoj izgled i zdravlje!

studio ifit

WELLNESS KAPSULA

Nakon vježbanja u Thermo Slim kapsuli dolazi pasivni dio mršavljenja. U ovoj ćete se kapsuli, zagrijanoj na 37 °C, opustiti, nahraniti kožu kisikom i nastaviti proces mršavljenja. Time se sprječava efekt opuštene kože nakon smanjenja obujma. Uživancija!

kapsula ifit


KAVITACIJA

O kavitaciji smo pisali u sklopu mjeseca popusta na paket tretmana kavitacije, no Studio I FIT je prepoznao potrebu za ovim tretmanom te ga odlučio ponovno ponuditi po pristupačnoj cijeni kako biste mogle pripremljene otići na plažu i uživati u svom tijelu! Ultrazvučna kavitacija možda zvuči komplicirano, no to je jedan vrlo brz i bezbolan postupak uklanjanja celulita i tvrdokornih masnih naslaga na trbuhu, koljenima, bokovima, stražnjici i gornjim dijelovima ruku.

kavitacija studio ifit


LIPOMASSAGE LPG TRETMANI

Ukoliko želite promijeniti određene dijelove tijela poput bokova, stražnjice, trbuha, nogu, ruku i poprsja, Studio I FIT zna kako vam pomoći! Anticelulitni tretmani, tretmani mršavljenja, oblikovanja i zatezanja tijela efikasni su tretmani kojima ćete dobiti zategnutije tijelo, vitkiju figuru, oblikovati željene dijelove tijela, a pritom ćete smanjiti kilograme i izgubiti tvrdokorne masne naslage na tijelu.

lpg studio ifit

*****

Kao i do sada, stručno vodstvo Studija I FIT proći će zajedno s vama sve vaše želje i mogućnosti, tako da ne morate brinuti ni o čemu – morate samo rezervirati svoj termin za besplatne konzultacije, doći, dogovoriti se, prepustiti se i uživati imajući na umu da ćete iz studija izaći zdraviji, ljepši i sretniji!

*Rok iskoristivosti popusta na tretmane je 1. listopad 2016.

Za sve detaljnije informacije, posjetite web stranicu Studija I FIT.