Riječke pekarice poput Messija i Ronalda: “Ne voze skupe aute, radno mjesto im je vruće i puno brašna, rade i noću, ali zato znaju napraviti najbolje keksiće i fini kruh”

155
piko
Izvor: PIKO Rijeka FB

Fotografija Messija i Ronalda kako igraju šah u sklopu kampanje modnog brenda Louis Vuitton, obišla je svijet i postala viralna u kratkom roku. Otada su se javile mnoge varijacije ove fotografije, a jednu su rekreirale i riječke pekarice.

“Ovo su naše cure iz pekare na Vežici. Ne voze skupe aute, ne gase požare, radno mjesto im je vruće i puno brašna, rade i noću, ali zato znaju napraviti najbolje keksiće i fini kruh koji svaki dan dolazi u vaše domove. Pa zato, zbog njih, i svih koji rade poslove koji se ne reklamiraju, i nisu popularni, a znače puno svima nama, posvećujemo ovaj post. Jer volimo pekarice i kruh, a nogometaši neka igraju za slavnu pobjedu. Mi dižemo palac gore.

Naravno da se u pekari ne igra šah, niti se ima vremena za to. Fotografija je napravljena u drugu svrhu i vjerujemo da ćete podržati rad svih koji rade u pekari”, poručili su iz riječkog PIKA uz fotografiju.

Snimka zaslona 2022-11-27 141714
Izvor: Screenshot FB

 

Komentari