Revolucionarna promjena – McDonald’s mijenja jedno od najpopularnijih jela

193

Prvi put u povijesti, najpopularniji lanac brze prehrane na svijetu McDonalds, mijenja jedno od najpopularnijih jela, odnosno dodaje mu novu verziju koja će se sigurno svidjeti svim ljubiteljima vegeterijanske prehrane.

Hrana na bazi povrća postala je gotovo globalni tren u posljednjih nekoliko godina, a kako bi se McDonalds prilagodio sve većem broju djece koja već odmalena ne prihvaćaju hranu koja sadrži meso, uvest će posebni vegeterijanski Happy Meal na britansko tržište.

Glavni dio novog, vegeterijasnkog Happy Meala bit će tostirana tortilja s polpetom od graha, rajčica i paprika umjesto uobičajne piletine ili junetine te s dodatkom kečapa i zelene salate. Vege wrap imat će samo 209 kalorija što će ga činiti idealnim zdravim i laganim obrokom. Unutar će se još nalaziti piće po želji, dodatak poput pomfrita, mrkve ili ananasa. Meni će koštati 2,49 funti ili pretvoreno oko 20 kuna.

Za sada vegeterijanski Happy Meal neće biti dostupan u Hrvatskoj, ali u budućnosti ćemo sigurno doživjeti mnogo ovakvih promjena.

Komentari