Restoran u Kaliforniji zabranio djeci da “plaču i stvaraju glasne zvukove”, ali tu nije kraj

Goste restorana šokirala obavijest na vratima restorana...

100

Svaki restoran trudi se što bolje izgledati na društvenim mrežama. Većinom možete pronaći slike unutarnjeg dizajna ili popularnih obroka. Međutim, restoran Old Fisherman’s u Kaliforniji ima drukčiju ideju onoga što bi moglo privući kupce. Na jednoj slici stoji natpis:”djeca koja plaču ili stvaraju glasne zvukove nisu dopuštena unutar restorana”. Vlasnik restorana odlučan je u svojoj odluci te govori kako mu je važno da gosti uživaju u obroku, a to sigurno nije uz plač djece za susjednim stolom.

Također, restoran ne dopušta kolica i stolce prilagođene za djecu još od 2009. godine, jer kako navodi otežavaju put do stola konobarima. U 2011. godini proširili su zabranu i zabranili djecu koja remete mir.

Gosti restorana nisu sigurni što bi o tome mislili, priznaju kako znak na vratima i na društvenim mrežama djeluje zastrašujuće i smatraju da je znak diskriminacija prema bilo kojoj djeci koja trebaju povišeni stolac i mlađoj djeci, bez obzira na sve.

Međutim, postoje i oni koji su oduševljeni ovom idejom. Smatraju kako je ručak u miru, bez prisutnosti dječje buke pravi pogodak i odlična promocijska poruka.

Ovakve natpise još nismo primijetili u našim restoranima, ali tko zna možda je to tek novi trend u najavi, koji će uskoro zasjati i iznenaditi nas na vratima našeg najdražeg restorana.

Komentari