Želite li kuhati jeftina jela s lokalnim namirnicama? Braća Marelić Maha imaju odgovor za vas

62

S dalmatinskih prostora dolazi najpoznatiji dvojac – braća Marelić s nadimkom Maha. Zbog trenutne globalne pandemije koronavirusa,  Ivan i Jakša Marelić nažalost ne mogu kuhati jela za svoje gurmane pa su se odlučili prilagoditi situaciji i premjestiti u virtualnu dimenziju. Tako će započeti s emitiranjem kulinarskih video priloga na društvenim mrežama, specifičnije na Instagram profilu @ivan4m i na Facebook profilu Konobe Maha.

Sva jela koja će spremati u video prilozima bit će od lako dostupnih, lokalnih i jeftinih namirnica, a sam cilj je savjetovanje široke javnosti kako kuhati u doba krize. Osim hrane, kulinarski dvojac prezentirat će i miješana pića sa samoniklim biljem, izradu sirupa i raznih čajeva.

Prvi prilog već je objavljen i obuhvaća izradu focaccie.

Evo nas sa prvim videom, rezolucija ni šminka nije bitna. Kuhamo i radimo iz doma i jedino nam je bitno da se zabavimo, budemo i sebi i Vama od koristi.Lajkajte, sherajte, komentirajte. Imamo za Vas puno iznenađenja.Lp#kucinapovera #novistarismjergastronomije #periteruke #ostanitedoma #buditezdravi

Objavljuje Ivan Marelić Maha u Četvrtak, 26. ožujka 2020.

Komentari