Vrijeme je za pauzu uz dobru hranu, vino, čokoladu i cvijeće

Došlo je proljeće, a mnogima od nas se s buđenjem prirode budi i apetit. Zamišljamo neka nova jela koja još nismo probali, istražujemo nove kombinacije, a kada se pojavi glad pod hitno je treba zaustaviti. U takvim situacijama će vam, naravno, pomoći Pauza.

87

Radni je dan, u poslu ste preko glave, vaš trbuščić polako zavija od gladi, postajete pomalo nestrpljivi svjesni da morate uzeti pauzu i nešto pojesti. Tada zaista morate stati i krenuti na pauzu,  uz pomoć Pauze.

Pravi odgovor na vaše hranidbene potrebe zasigurno će biti Restoran Antack jer upravo tamo možete naći najfinije marende (u Zagrebu bi rekli gablece) i dnevni meni kojeg krase okusi i mirisi prave mediteranske kuhinje. Prišapnut ćemo vam samo jednu deliciju: toplo-hladna salata s kozicama. Tako lagana, tako ukusna i tako proljetna! Ako se ipak odlučite za nešto klasičnije, poput hamburgera, sendviča ili ukusne tortilje s piletinom Pauza će vam to brzinom svjetlosti dostaviti iz Fast Fooda As.

pexels-ponyo-sakana-3662136

Možda ste na dijeti (ah to ljeto, kupanje i željena linija) ili se samo želite zdravo hraniti i u potpunosti kontrolirati namirnice u vašem jelu. Nema brige jer iz Tvornice zdrave hrane možete naručiti indijske oraščiće, bademe i najfinije pahuljice i kaše za pripremu zdravog obroka. Valja dobro napuniti baterije za novi radni dan!

pexels-daria-shevtsova-2053922

Naravno, ne bi bilo fer da ste siti, a da vaši vjerni suputnici, kućni ljubimci ostanu na cjedilu. Pauza će s veseljem dopremiti hranu za vaše ljubimce iz Zdrave košarice. Pa će tako nesumnjivo i oni s užitkom omastiti svoj brk! Nakon jela na red dolazi pranje suđa i posudica za kućnog ljubimca. U svoju kupovnu košaricu možete ubaciti i bio sredstva za čišćenje i pranje suđa kako bi posuđe bilo spremno za vaš idući fini obrok. I to će vam dostaviti Pauza!

Znamo da se Hrvatska može pohvaliti nevjerojatnom gastro ponudom, koju zahvaljujući Pauzi možete dovesti u svoj dom iz bilo kojeg dijela Hrvatske, a svoje goste iznenaditi  jedinstvenom kuhinjom. Poznati paški sir, jadranski sir, dinarski sir, dalmatinski pršut, šoltansko maslinovo ulje, sve same delicije, stižu na vaš stol iz Trgovine Gligora Cheese & Deli. Nakon tako finih jela red je i nazdraviti vinom iz Vinoteke by Pervino. Nijedan obrok ne može proći bez slastica, a one najukusnije i najdugovječnije nalaze u Krašu i stižu kao šećer na kraju vaše večere s najdražima. I, naravno, na vaš prag donosi ih Pauza.

pexels-ray-piedra-1545529

Osim hrane i pića, Pauza dostavlja i najljepše bukete koji govore da niste zaboravili na svoje prijatelje, obitelj i partnere. Znate li da tradicija darivanja cvijeća datira iz 17. stoljeća  kada je švedski kralj Karlo II. naučio jezik cvijeća na svom putovanju u Perziju, a zatim tradiciju proslavio u Europi? Budite kao Karlo II, poklonite nekome vama dragom cvijeće iz Cvjećarne Ne Zaboravi Me i iznenadnom dostavom iskažite ljubav ili pažnju.

bluemme-2130970_1920

Komentari