Tko pojede ovaj divovski burger u 20 minuta osvaja nagradu od 8500 kuna!

17

Ljubitelji burgera, kebaba i sendviča iz Engleske već dobro znaju za Kebabistan, turski restoran brze hrane u Prestonu na sjeverozapadu Engleske. U ponudi se u među ostalom nalazi i divovski burger s krumpirićima koji bi vas došao nekih 300 kuna, a poslužuje se za 10 ljudi!

U poznatome restoranu uveli su i pravilo da osoba koja sama uspije pojesti tu mrcinu od burgera s krumpirićima dobiva nagradu od 1000 funti (oko 8500 kuna). Nagrada je u obliku vouchera koji se treba potrošiti u restoranu.

Ovaj burger veličine jumbo pizze, težak je nešto više od 2 kilograma, a osim janjetine i divovskog peciva sadrži zelenu salatu, sir i rajčicu te dolazi u porciji s krumpirićima. Burger je bio hit restorana i prije izazova, bez obzira na cijenu od oko 300 kuna.

Restoranu Kebabistan ovo nije prvi food izazov. Od kada su otvoreni vole postavljati izazove i natjecanja za sve one koji za to imaju želudac, kao i brzinu. Na prošlom natjecanju pobjednik je pojeo wrap od 90 centimetara za samo devet minuta. Devet minuta?!

Komentari