TasteAtlas: Mjesto na kojem možete saznati koja su najbolja hrvatska jela i gdje ih jesti

107

Znate li nabrojati hrvatska jela i regionalne specijalitete? Ukoliko ne znate, za vas je tu atlas lokalne hrane TasteAtlas.

Prema TasteAtlasu, profesionalci su izabrali kako se najbolja peka nalazi u restoranu Roki’s na Visu, najbolji brudet u konobi Senko na Visu, a dalmatinska pašticada u konobi Hvaranin u Splitu. Ukoliko želite probati najbolju maneštru u Istri, pronaći ćete je u restoranu Alla Beccaccia u Fažani. Food kritičari su konobu Mondo u Motovunu izabrali kao mjesto s najboljim fužima, dok najbolje fuže s bijelim istarskim tartufom možete pronaći u Starom podrumu u Momjanu. Kada se govori o jelima u Istri, najpopularnija je i fritaja sa šparogama, a najbolja je u restoranu Orca u Rovinju.

Zagreb je nadaleko poznat po štruklima, a najbolje štrukle prave u Espalandi. Food kritičari preporučuju Stari fijaker u kojem možete pronaći najbolju sarmu.

Cijeli popis možete pronaći na OVOJ POVEZNICI.

Komentari