Tajlandski restoran Sabai ima nove vlasnike

90
sabai

U prosincu 2021. godine u Rijeci se otvorio mnogima omiljen, prvi pravi tajlandski restoran – Sabai. Vrijedni kuhari s Tajlanda donijeli su znanje oko spremanja raznovrsnih recepata u kojima ste mogli uživati uz čašu dobrog vina, craft pivu ili pak neki od brojnih čajeva… No, tajlandski restoran Sabai sada ima nove vlasnike, izvijestila je Vesna Pavletić na društvenim mrežama.

“Zahvaljujem se svima koji su imali prilike biti naši gosti u našem Sabai-u, prvom i jedinom tajlandskom restoranu u Rijeci.

Drago mi je da mogu iskazati iskrenu radost koju smo osjećali svaki put kada bismo vidjeli vaša ozarena i sretna lica nakon uživanja u brižno spremljenim jelima. Uložili smo mnogo truda i vremena kako bismo vam pružili dašak okusa daleke kuhinje, a prema vašim reakcijama u tome smo i uspjeli i zato nam nije žao nijednog trenutka, nijednog grama snage koji smo u sve uložili.

Doveli smo među prvima autohtone kuhare, nabavljali kvalitetne namirnice, stvarali ugodan  ambijent kako biste se mogli prepustiti istinskom uživanju u okusima Tajlanda”, poručila je Vesna Pavletić na društvenim mrežama.

L.B.

Komentari