SASTOJCI
4 žlice maslaca od kikirikija
4 žlice meda
2 šalice granola mješavine
2 ½ šalice grčkog jogurta
Jagode, za ukrašavanje
Borovnice, za ukrašavanje
Komadi tamne čokolade za ukras

PRIPREMA
1. Zagrijte maslac od kikirikija i med u mikrovalnoj pećnici otprilike 30 sekundi ili dok se ne rastopi. U srednju zdjelu, ulijte rastopljeni maslac od kikirikija i med preko granola i promiješajte.
2. Stavite žlicu granola mješavine ravnomjerno u 12 čaša za kolač, pritiskom čvrsto na dno.
3. Napunite svaka čašicu s grčkim jogurtom.
4. Napunite svaku čašicu s jagodama, borovnicama i komadićima tamne čokolade.
5. Prekrijte s folijom i stavite na hlađenje najmanje 2 sata.
6. Držite ohlađene i poslužite nekoliko minuta prije jela. Zamotajte pojedinačno u foliju za jednostavnu užinu po putu.