Rijeka je dobila idealan blagdanski dar, slastičarnicu iz koje izlaze prave slatke umjetnine

421
Rijeka je dobila novu slastičarnicu na adresi Ulica Frana Supila 11. Chefica Elena Shkunnikova sve slastice izrađuje sama, no teško da se mogu nazvati samo slasticama. Iz ove male tvornice divota nazvane “Deserti duo” izlaze slatke umjetnine koje fasciniraju izgledom i okusom.
Foto:Deserti Duo

 

Deserti Duo“ donosi harmoniju spoja klasičnih europskih recepata i modernog dizajna. Klasični okusi poput čokolade, karamele i vanilije obogaćeni su jagodom, malinom te neočekivanim i egzotičnim notama poput manga, marakuje i intrigirajućih začina.

Foto: Deserti Duo
Foto: Deserti Duo
Foto: Deserti Duo

Na pokretanje projekta Deserti Duo potaknula nas je primarno ljubav prema slasticama koju smo željeli s Vama podijeliti, višegodišnje iskustvo rada u prehrambenoj industriji te želja za stvaranjem jedinstvenog brenda“, kaže kreativna pastry chefica Elena Shkunnikova, koja sve deserte izrađuje sama i to od najkvalitetnijih namirnica.

Foto: Deserti Duo

U našim desertima spojeni su vrhunski prirodni sastojci poput neodoljive belgijske čokolade, slatkog vrhnja, svježeg voćnog pirea te mliječnih proizvoda domaćih proizvođača. Neobični spojevi okusa i najkvalitetniji sastojci u sofisticiranom i suvremenom ruhu su ono što „Deserti Duo“ čini jedinstvenim i neponovljivim“, kaže Elena.

Foto: Deserti Duo

Kolače i torte je trenutno moguće naručiti preko maila desertiduo@gmail.com, dva tjedna unaprijed, a uskoro će biti dostupna i web stranica s više detalja. Ove neodoljive slastice možete  vidjeti na https://www.facebook.com/desertiduo/?modal=admin_todo_tour

https://www.instagram.com/desertiduo/

Komentari