[RECEPT] Tapioka puding s borovnicama i limunom!

Tapioka puding odličan je desert kojeg možete jesti čak i za doručak.

32

SASTOJCI:

Za puding:

60 g tapioka perlica

650 ml napitka od badema

60 g šećera

Prstohvat soli

1 žličica arome vanilije

Korica i sok ½ limuna

Za džem:

200g borovnica

3 žlice šećera

1 žličica soka limuna

1 žličica arome vanilije

 

Priprema:

  1. Tapioku stavite u bademovo mlijeko i pustite da odstoji 30 minuta.
  2. Za to vrijeme sve sastojke za džem stavite u lonac i kuhajte 10-ak minuta pa prebacite u posude za serviranje.
  3. U tapioku dodajte ostale sastojke za puding pa kuhajte dok se ne zgusne, oko 15 minuta.
  4. Prelijte puding preko džema i poslužite uz svježe borovnice.

izvor: tvornicazdravehrane.com

Komentari