Što vam je potrebno:

1 šalica ragu govedine (ili komadići mesa od jučer ili kockice kuhane šunke)
1 šalica bešamel umaka
1/2 šalice mješovitog sira, ribani
1 francuski boule (okrugli napuhnuti kruh)
3 češnja češnjaka, mljeveni
2 žličice peršina, sitno sjeckani
1/2 šalice maslaca, rastopljeni

Kako ćete napraviti:

Zagrijte pećnicu na 180 ° C. Izrežite rupu u sredini kruha, izvadite sadržaj.
Pažljivo rezrežite koru kruha oko rubova. Zatim izrezati u pojedinačne djelove oko 14 puta, ali pazite da ne probijete kruh.
Pomiješajte maslac, češnjak i peršin. Namažite između svakog komada. Prođite maslacem i češnjakom preko cijelog kruha i u sredini.
Pecite 10 minuta do lagano smeđe boje na rubovima.
Napunite rupu s ragu mesom, sirom, a zatim bešamelom. Pecite 40 minuta dok punjenje blago ne pukne i dobije boju.
Uživajte.