Pulski mesar kupcima ponudio čokoladu s pršutom i pancetom!

65
Izvor: Compari FB

Nakon čokolade s čvarcima, još jedna neobična čokolada s okusom dolazi iz Istre, točnije iz mesnice Compari. Naime, mesar Bogdan Komparić iz Pule svojim je kupcima ponudio čokoladu s pršutom i pancetom povodom 50. godišnjice u poslu.

Svoju je ideju prezentirao vlasniku tvrtke VR Choco Art, Viliju Radoniću na jednom sajmu, koji je osmislio kako će čokolada na posljetku izgledati te spojio ono naizgled nespojivo.

čokolada s pancetom i pršutom1
Izvor: Compari FB

Svi su se šokirali!

Za Glas Istre kazao je: „Svi moji stalni kupci su se šokirali kad su vidjeli da sam stavio to u ponudu. Rekli su mi da sam lud, a ja sam im rekao da će biti još toga. I turistima su te čokolade zanimljive, oduševljeni su, a nedavno mi je jedan kupac, Švicarac, koji radi u tvornici čokolade, rekao da mora to kupiti i probati. Meni pukne u glavu ča bi moga napraviti pa mi je tako palo i ovo na pamet. U ovoj crnoj čokoladi su još pršut ili panceta, roza papar, pistacio i prirodni začini. Jako je važno unositi nešto novo, to te učini sretnim.“ S obzirom na to da je Komparić i pčelar, kazao je kako se okušao i u pripravljanju salamina s medom.

čokolada s pancetom i pršutom2
Izvor: Compari FB

Podsjetimo, u intervjuu s meštrom Riječkog karnevala Sandijem Pribanićem, naš je sugovornik kušao i čokoladu s ribom što možete pogledati OVDJE. Čini se kako neobični okusi čokolade uzimaju zamah, a tek smo na početku. Kakvi nas okusi još čekaju u skoroj budućnosti?

L.B.

Komentari