SASTOJCI
Za Cajun mješavinu začina:
2 žličice paprike
1 žličica crvene paprike
1 žličica češnjaka u prahu
1 žličica origana
1 žličica majčine dušice
1 žličica soli

Za salatu:
2 komada pilećih prsa bez kostiju
1 žlica maslinovog ulja
1 glava sjeckane salate
½ crveni luk, tanko narezani
1 avokado, tanko narezani
280 g cherry rajčice, prepolovljena
220 g crnog graha

Za preljev:
¼ šalice grčkog jogurta
¼ žličice mljevenog češnjaka
2 žlice soka od limete
1 žlica maslinovog ulja
1 ½ žličica začina

PRIPREMA
1. Zagrijte pećnicu na  190˚C.
2. U maloj zdjeli, izmiješati papriku, češnjak u prahu, origano, timijan i sol. Pričuvajte 1 ½ žličice začina. Staviti na stranu.
3. Namažite obje strane pilećih prsa sa smjesom.
4. U nauljenom kalupu, peći piletinu na srednje jakoj vatri, oko 4 minute ili dok piletina ne porumeni.
5. Peći sve zajedno oko 15-20 minuta ili dok unutrašnja temperatura ne dosegne 72 ° C.
6. U maloj zdjeli, izmiješati jogurt, mljeveni češnjak, sok od limete, i sačuvanu začin smjesu. Staviti na stranu.
7. Izrežite piletinu na komade.
8. U veliku zdjelu, dodajte salatu, crveni luk, avokado, rajčice i crni grah.
9. Dodati piletinu. Dodajte prelje.
10. Uživajte!