Woo woo

481

I znam da Vas jučerašnja kiša nije omela u najvećoj masovnoj utrci u našoj zemlji ‘Homo si teć’, isto tako znam da ste sve napravili za planetu zemlju u obilježavanju Međunarodnog dana planeta zemlje, ovo ne znam ali se nadam da ste se jednako tako dobro zabavili u vikendu koji je iza nas, dobro se odmorili i da ste spremni za nove radne pobjede. Izdržite jos ovaj tjedan jer nas već sljedeći tjedan očekuje jedan radni dan manje i to ni više ni manje nego Praznik rada – živio 1. Maj, odnosno po ‘naški’ 1. svibanj.

Pa sada… hoćete li ovotjedni izbor iskoristiti za zagrijavanje do sljedećeg tjedna, ili ćete se doooobrooo pripremiti kako bi ‘prvo-svibanjsku’ feštu doveli do vrhunca i svima dokazali kako uz masne i slasne delicije s roštilja idealno paše ‘slatkasti’ koktelčić, ostavljam Vama na izbor. I dok će većina Vas kokteloljubaca nakon što pročita današnji prijedlog pomisliti na shooter, ja ću Vas uvjeriti da postoji i Woo Woo u koktel izdanju.

Za izradu Woo Woo-a Vam je potrebno:
3 cl BOLS Vodka
2 cl BOLS Peach
Sok od brusnice

Sve sastojke dobro prošejkajte i ulite u čašu koju ste prethodno napunili drobljenim ledom.
Woo woo koktel nastao je 1980-ih godina te je jedan od prvih koktela u čijoj se izradi koristi Peach.
A ovim putem ću iskoristiti priliku da sve stare i nove članove pozovem na 9-ti rođendan Barmen.hr-a koji će se održati u četvrtak 26.04.2012. u prostoru Udruge konobara i barmena Hrvatske, a čije detalje možete saznati na facebook stranici Barmen.hr. Također želim zahvaliti svim članovima, prijateljima, poznanicima, kolegama, partnerima i onima koji su od početka vjerovali u nas! Bez Vas nebi bilo ni Barmen.hr-a, hvala Vam na podršci, pohvali i kritici – sve nas je to tjeralo da iz dana u dan rastemo i budemo sve bolji.
Nadam se da mi nećete zamjeriti malu digresiju i da ćete uživati u ovotjednom izboru koktela!

Za Udrugu konobara i barmena Hrvatske – Ivana Fatur

Komentari