Simply red

1243

Cijelo jučerašnje popodne razmišljam o tome kako sa svojih 20 i …nešto nisam bila u stanju ustati se ujutro i otići na „Homo si teć“ jedan jedini dan u godini, ali… kako bi ispravila tu „strašnu“ grešku jučer sam sudjelovala..jeeeeiiii. Upala mišića? – hm, što je to upala… ne osjećam noge danas, sve do jedne koščice me boli – jel’ to to?! Ma što te ne ubije to te ojača…

Doduše prizor na Korzu jučer je bio prekrasan… brdo, brdo ljudi, djece, pa čak i poneki pas u XXV majicama… XXV nije neka nova veličina nego je obilježje Ekstra ekstra velikog trčanja odnosno X – 10. Riječki polumaraton i XV – 15. Homo si teć. Sunce nad našim gradom, osmijesi na licima, a ja kronično neispavana. Nakon samo malo više od 2 sata sna ipak sam se uspjela staložiti i odraditi svoju „ultra kratku“ utrku jer ipak ove profesinalne vode nikada nisu bile za mene. Zaista je to bilo jedno super nedjeljno punjenje baterija… hm, kad nebi bila toliko lijena iskoristila bi sunce svaku nedjelju ali to je već misija na kojoj treba tek poraditi.

Baš se sad prisjećam jučerašnjeg osjećaja… onako ispunjeno… kvalitetno iskorišteno vrijeme. Naravno da se nakon utrke nisam uputila brzim hodom prema svojoj kući… pa tko je vidio otići suhih ustiju, ne smijem si dopustiti da igrom slučajeva možda…dehidriram (nikad ne znaš). E zato sam sjela na jedan slatki, energični koktel punim imenom „jednostavno crven“ – ma šalim se… to je samo prijevod; pravo mu je ime Simply red.
A što sve možete naći u simply redu i kako ćete ovaj slatkasti koktel napraviti u svome domu saznajte Već u sljedećem retku

Simply red
2cl kokos sirup
2cl BOLS grenadina
2cl lemon juice
Ananas sok

Nemojte se pitati zašto je i ovoga puta opet u igri bezalkoholni koktel… korizma je još svega nekoliko dana… vjerujem da ću Vas sljedeći tjedan vratiti u život te da ćemo zajedno guštati u nekom novom alkoholnom eksperimentu.

Za Udrugu konobara i barmena HrvatskeIvana Fatur

Komentari