Shooter French kiss

423

Ma svi ste barem jednom u životu maštali o duuugoooom, vrućem, francuskom poljubcu, sa zgoooodnim mišićavim frajerom odosno sexy frajericom pračen romantičnim zalaskom sunca na pješčanoj plaži, dok vas hladi lagani ljetni povjetarac daleko od buke grada i svih pogleda koji su Vam u tom trenutku potpuno nebitni i dosadni… O bijegu u nepoznato gdje postojite samo vas dvoje i cijeli svijet se čini totalno nebitan. Gdje nema problema, nema obveza…

Ako mislite da sam upravo pročitala odličan ljubić, varate se… samo sam popila French Kiss u hladu borova tik do velike pješčane plaže. Inspiracija je došla sama od sebe – ponekad se sama sebi divim koliko daleko mislima mogu odluati u trenu…tako mi je malo potrebno da otplovim daleko od stvarnosti.

Sada je na vama da odlučite da li ćete čitati neki dobar ljubić, ‘hvatati’ se sa zgodnim komadom, ili jednostavno nazdraviti ovim izazovnim shooterom – na meni je da vam omogućim ovotjedno piće tjedna, stoga sam ja svoj zadatak sa sljedećih nekoliko redaka ispunila.

French Kiss

1cl Creme de cacao white
1cl BOLS amaretto
1cl Bailey’s

Creme de cacao white kremast je liker. Njihova karakteristika je da su vrlo slatki, gusti, odlični za mješanje te sadrže gotovo 28% šećera. Bols Amaretto jedan je od najtraženijih amaretto likera, čiji je osnovni sastojak koštica zrele marelice koja mu daje jaki okus badema.

A sada Vas pozdravljam, idem nazdraviti s još jednim ‘Francuskim poljupcem’ tako da moram hvatati barmena prije nego li se posveti drugim gostima


Za Udrugu konobara i barmena Hrvatske
Ivana Fatur

Komentari