Pinky Colada

678

Sve si nekako jutros razmišljam ima li na vidiku negdje nekakvog blagdana, praznika… pa da spojimo to u produženi vikend?! Nekako sam se navikla na lagani odmor i samo par radnih dana u tjednu – nije se teško na bolje priviknuti :). Hm… prelistavam kalendar i niti jedan takav datum u skorašnje vrijeme se ne crveni…. joj jooooj, to me i ne veseli baš previše. Pogotovo kad se sjetim da sam neki dan na TV-u čula kako prognoziraju „bablje ljeto“ i ugodne temperature za sunčanje i kupanje u rujnu.

Morati ću pronaći nekakvu alternativu, nikako nebi bilo dobro propustiti zadnje snage sunčevih zraka i D vitamina prije početka kišnih i hladnijih jesenskih dana. Još ako sve to uspijete zasladiti jednim finim koktelčićem, ugodnim društvom, omiljenim hitovima i kućnom atmosferom osigurali ste si provod iz snova.

Ovoga puta predlažem da za koktel odaberete Pinky Coladu – koktel koji će Vas mističnim okusom kokosa navesti da odlutate u daleka egzotična mjesta gdje zabava nikada ne prestaje.

Pinky Colada

2cl bijelog ruma
2cl tamnog ruma
2cl kokos sirup
2cl BOLS grenadina
4cl cream
ananas sok

I kao što ste već naučili, pa da ne mislite da se ovoga puta dogodilo čudo – karakteristično je za sve colade da u recepturi sadrže kokos, cream i ananas. Sad bacite pogled na recepturu napisanu iznad i vidjeti ćete da Vas ne muljam.

Do sljedećeg tjedna uživajte u okusu novog koktela, Vašem omiljenom Tekliću i ne zaboravite nas pratiti na portalu www.barmen.hr

Za Udrugu konobara i barmena Hrvatske Ivana Fatur

Komentari