Orange typhon

114

Orange typhon - Anton Nikollaj

Ne samo da se pokazao kao odličan učenik i talentirani barmen, svega mjesec dana nakon što je dobio diplomu Udruge konobara i barmena Hrvatske, Anton je osmislio izvrstan osvježavajući koktel. Očito mu 100-tinjak koktela koje je naučio u Školi barmena nije bilo dovoljno. Ako i Vi želite naučiti sve o koktelima i struci barmena, prvi slobodan termin Škole barmena je 16.03.2015.  s obzirom da se termin već popunio, a 02.02.2015. će novi polaznici ući u svijet koktela, pića i flair bartendinga.

Da ne odugovlačimo, isprobajte i vi jednostavan a izvrstan koktel našeg Antona za kojeg se nadamo da će i dalje nastaviti raditi i osmišljati fine kombinacije.

Sastojci koji vam trebaju su:
4 cl bijelog ruma
2 cl cijeđene limete
6 cl ginger bitter orange
Kora naranče za dekoraciju.

Rum i sok limete stavite u šejker s ledom i dobro prošejkajte. Procijedite pažljivo u nisku tumbler čašu i do vrha dotočite ginger bitter orange. Dekorirajte spiralom napravljenom od kore naranče i uživajte.

Komentari