Oasis cocktail

358

Ja ne znam ima li itko tko više od mene voli i iščekuje dolazak poštara. Već znam termine njegovog mogućeg dolaska, odnosno vrijeme obilaska mjesta gdje ja živim. Nemojte misliti da sam luda. Ja samo imam jednu maaaaalu opsesijicu, zvanu E-BAY.

Sve to krene lagano. Čula sam od prijatelja… pa možda bih mogla otvorit račun… tek toliko.. pa ima fora stvarčica.. jeftino je… iiiiiiiiii stvarno je tako. Što sam ja sebi sve kupila tamo! Od odjeće do opreme za nokte.

Kad sjednete za kompjuter i u konačnici odete na E-bay, ne gine Vam najmanje sat vremena listanja stranica (kojih, usput, obično ima unedogled) i patnje za svim tim lijepim i koliko toliko jeftinim stvarčicama (patnje ako nemate na računu naravno ). Jel Vam sad jasno zašto ja toliko iščekujem poštara!? Iskreno, malo mi ga dođe žao, brižan uvijek ga natovarim tim paketićima…

Ma znam ja da mene razumiju svi koji imaju otvoren račun na E-bayu, a oni koji nemaju vjerojatno će ga jednom i otvoriti, jer to je zaraza.
Stoga danas jedan zarazni koktel samo za Vas!

Oasis
6 cl gin
2 cl Bols blue curacao
12 cl tonic

Natočite gin u visoku čašu do pola napunjenu sa zdrobljenim ledom. Dodajte blue curacao i na kraju tonic te sve lagano promiješajte. Ukrasite sa kriškom limuna i listom ili dva mente.
Uživajte u finom osvježenju za ove sparne dane.

Za Udrugu konobara i barmena Hrvatske, Kristina Mican

Komentari