Midsummer night

86
Midsummer night

Piće tjedna Midsummer night donosi Vam Udruga konobara i barmena Hrvatske!


Dragi moji, dobar Vam dan

U zadnje vrijeme često vidim na internet portalima preporuke što čitati u slobodno vrijeme, najčešće na plaži! Mogu Vam reći da nisam baš zadovoljna s tim preporukama. Znam da svaka osoba ima svoj ukus i da je svaki različit, ali budimo realni, zar itko čita poeziju na plaži? Znam da ima ljudi koji vole čitati poeziju, pa se nemojte uvrijediti molim Vas :), opet kažem da svatko ima svoj ukus.

A sad ću ja napisati svoju vlastitu preporuku što čitati.  Dakle, sa stajališta jedne 22godišnjakinje knjige koje bi Vam mogle skratiti vrijeme svojom dinamičnom radnjom, zanimljivim likovima i na kraju krajeva svojom zanimljivošću su:
-ako volite romantiku i erotiku onda definitivno 50 nijansi sive, autorice E.L. James (ukoliko Vam se svidi postoje još 2 nastavka )
-ako volite krimiće i akciće onda je za vas serijal o Jack Reacheru, to su romani Lee Childa, ima ih nekoliko i svi su zanimljivi!
-ako volite drame onda je roman Čuvarica svoje sestre, autorice Jodi Picoult, možda pravi za Vas!

Postoji toliko dobrih knjiga da mi je teško uopće izdvojiti samo nekoliko…
A znate li koliko dobrih koktela postoji?? Pa ja vjerujem da bi se za svaku knjigu mogao pronaći jedan odgovarajući koktel.

Zato Vam ja danas donosim recepturu za jedan koktel koji možete iskombinirati sa bilo kojom knjigom.

Midsummer night

3 cl gin
3 cl Punt e Mes
2 cl creme de cassis

Sve sastojke promiješajte sa ledom i salijte u čašu za koktele. Možete ga ukrasiti sa kriškom limuna ili nekim drugim voćem. Uživajte!

Za Udrugu konobara i barmena Hrvatske, Kristina Mican.

Komentari