Koktel Blueberry Sky

1301

Iscrpljena sam.. jaaaakoooo.. a ne bite vjerovali što me iscrpilo… hehe, ma znam da pogađate izlasci naravno, izlasci… osjetim da je ‘GP’ uzela maha. Pitate se što je ‘GP’ – ah, ništa čudno i ja sam ostala zabezeknuta kad su mi pripisali tu kraticu. To Vam je ‘Godina proizvodnje’… još uvijek ne mogu vjerovati da su mi one štikle u kojima sam nekad mogla lomiti 4 dana sada postale pretijesne… da me nakon jedne neprospavane noći ne možete probuditi barem 3 dana… a i kad se probudim glava mi je otprilike veličine nekog drugog svemira s neizostavnim osjećajem neprestanih vibracija. Joj joj i joj… nakon svakog vikenda sama sebi dam mudar savjet – dosta je bilo, vrijeme je da staneš na loptu, i eto ga… opet dođe petak, vrijeme za odmor i zaborav prethodnog tjedna, poziv frendice i već sam vani. Ma znate kako kažu – ‘Teško žabu u vodu natjerati…’ I nakon takvog vikenda opet sama sebe kritiziram, i dočekam ponedjeljak s istim riječima, istom pričom i ludim idejama kako sam sljedeći vikend pred TV-om, gledam neki romantični film, a u krilu držim oooogrrrooomnuuu zdjelu kokica iako sam i sama svjesna da je to i više nego nemoguće… ne zbog drugog nego jednostavno zato što uvijek plačem na romantične filmove, ali baš uvijek Ma mogu ja bolovati 5 dana u tjednu kad je za 5 dana opet vikend… i vrijeme za novu ludu avanturu.

A danas kada se osjećam totalno shrvana, slomljena, bezvoljna, umorna, bolesna, iscrpljena… ma mogla bih nabrajati do sutra, donosim Vam savjet kako bar malo odlutati u slatkasti svijet mašte uz jedan neodoljivi koktel, koji Vas neće navesti da nekontrolirano ludovanje produžite do dugo u noć.

Da se zaključiti da u ovom miksu nema alkohola, ipak je ponedjeljak treba raditi i izdržati još jedan tjedan… Moja prednost i velika sreća je što znam gdje moram doći kako bi mi vješte ruke barmena smiješale koktel… a Vaša prednost je što Vam svakog tjedna otkrijem gdje ja to idem na koktel ili kako ga možete napraviti sami.

Za današnji napitak potrebno vam je:
3cl lime juice
Sok od borovnice
Mineralna ili sprite (po želji)

Sastojke naravno pomiješate, to radimo već iz tjedna u tjedan, po mogućnosti ne shakeate da ne izazovete ‘eksploziju’ i uživate u Bluberry sky-u. Zaista je idealna kombinacija za odmor od napornog vikenda i savršen u borbi protiv nezaustavljive žeđi.

Za Udrugu konobara i barmena HrvatskeIvana Fatur

Komentari