Hawaiian

502

Svakog se ponedjeljka tako rado sjetim petka popodne, privođenja posla kraju, gašenja kompjutera, klime, svjetala i zaključavanja vrata ureda… na lice razvučem osmijeh i obradujem se vikendu. Sve to samo obrnutim redosljedom ponovim ponedjeljak ujutro i sama sebi zaželim ugodan radni tjedan… jedina na oko vidljiva razlika je moj izraz lica. Znam da nisam jedina… Vi što sada radite i čitate ovo vjerojatno se kriomice smješkate, sa strahom da ne uleti šef i ne uhvati Vas u ‘zlodjelu’, i razmišljate potpuno jednako kao i ja. No… sve je to za ljude, a za neke koji su tek počeli odrađivati radni staž (opet kao ja), to je tek početak. I tako nekako prolazi tjedan za tjednom… petku se radujem, ponedjeljak grintam, ali… tako je kako je – što te ne ubije to te ojača! To je moja nit vodilja. Negooo… a Vi, kako ste?! Hehe, ajde… nije sve tako crno, ipak sam na jedan čudan način sretna što se svaki ponedjeljak probudim i krenem raditi… u biti, da… jesam. A sada se vratimo iz moje glave i mojih misli na papir – papir je taj koji sve trpi :), ipak smo ovdje da se osvježimo s nečim finim. Pa ovoga tjedna dečki iz Udruge konobara i barmena HR predlažu da pobjegnete na Hawaie… nisu oni ni ludi …doduše, drže se toga da bijeg ostane samo okusom, pa su odlučili s nama podijeliti strogo čuvanu tajnu Hawaiian-a…

Ma znate što – najbitnije je da Vas okus ponese, mislima i maštom možete otići gdje god Vas volja…

Hawaiian

2cl Malibu
2cl BOLS banana liquer
2cl BOLS blue curacao
Orange juice
Ananas juice

Prošlog sam Vas tjedna poštedila teorije, a ovog ću puta biti ponovno iznimno kratka, da Vas nepotrebno ne zadržavam. Pa krenimo redom – Malibu je liker na bazi ruma porijeklom iz Canade s prirodnim ekstraktom kokosa, a u sebi sadrži 21% alkohola. Bols Blue je prava zvijezda među BOLS likerima. Njegova plava boja i poseban okus razlikuju ga od svih drugih likera. Osim boje, pićima daje punoću kombinacijom okusa naranče, mandarine te košpica marelice. BOLS Banana Liquer je jedan od najprodavanijih banana liquera te sadrži 17% alkohola. Njegov okus upotpunjen je ekstraktom vanilije i daškom badema. I ovdje stajem… Mogla bi napisati toliko toga da bi i marendu proveli čitajući, a to zaista nema smisla.

I da, nikako ne smijem zaboraviti napomenuti (već su me mrko počeli gledati, mogla bi i ‘slučajno’ pasti kroz prozor) da je četvrtak 21. srpnja službeno otvorenje ATP teniskog turnira u Umagu i naravno Barmen.hr team i ove godine u sklopu Freixenet šanka radi show i neodoljive koktele i čeka sve Vas željne lude zabave, provoda, poznatih faca i neodoljivih koktela. Ipak „SVI su doleeee…“!!! E pa s obzirom da sam si upravo spasila život, nadam se da ćemo se barem jednom kroz 10 dana trajanja turnira kucnuti koktelčićem na našem šanku.

Za Udrugu konobara i barmena HrvatskeIvana Fatur

Komentari