For Spring

56

To je to… sa sigurnošću mogu reći stiglo je proljeće Jeste li i Vi opazili kako je prošlog vikenda (navečer naravno) većina ljudi tražila svoje mjesto na terasama popularnih okupljališta mladih umjesto da se gužvaju unutar objekta?! Napokon su i terase otvorile svoje šankove i sada mogu započeti kvalitetni izlasci bez prevelikih gužvi i nespretnog slojevitog odijevanja, navlačenja kaputa, marama, šalova, kapa, rukavica….Uf!!! Ako niste u kategoriji ovih koji vole gubiti noći zabavljajući se po riječkim lokalima, nego ste više dnevni tip sigurno ste primijetili kako su se na brzinu stvorile gužve na osunčanim terasama, šetnicama, rivama, plažama, restoranima i sl.

Možda oduševljenje ovakvim vremenom ne bi bilo ovolikog opsega da još prošlog tjedna u našoj blizini nije padao snijeg. Iskreno se nadam da je zima napokon iza nas i predlažem Vam da brže bolje pripremite svoj ljetne opravice i sandalice jer kako je krenulo uskoro će Vam trebati.

A da budem u tonu sa današnjim tekstom, donosim Vam recepturu za osvježavajući koktel koji se idealno uklapa uz ovo prvo proljetno sunce.

For Spring
6cl Bols vodka
3cl Blue curacao
12cl Bitter lemon

Prošejkajte vodku i curacao s ledom i ulijte u čašu. Čašu do vrha napunite sa Bitter lemonom, ukrasite sa spiralom od limuna i Vaš koktel spreman je za posluživanje!

Nadam se da ćete uživati u ovoj proljetnoj, osvježavajućoj kombinaciji, a ako imate želju postati barmen/ica i pritom naučiti izrađivati više od 100 koktela te provesti sezonu u jednom od atraktivnih cocktail barova duž naše obale prijavite se na vrijeme jer već idući ponedjeljak 22.04. započinje posljednja škola barmena prije sezone s kojom imate taman vremena da usavršite svoje znanje i ugrabite posao i destinaciju iz snova. Više detalja potražite na www.barmen.hr u rubrici Škola barmena.

Komentari