After eight

105

After eightImate li vi ljubimca? Ili više njih? Ma znate zašto danas pišem o ljubimcima, zato jer me je moja ljubimica danas izludila! Baš joj je bio neki dan divljanja i maltretiranja svojih suukućana

Moja maca ima 5 godina, bijela sa sivim šarama, sa najljepšom facom koju ste ikad vidjeli Što znači, da joj je vrlo vrlo teško odoljeti.

Ne kaže se bezveze da su životinje najbolji čovjekovi prijatelji. Mislim da smo svi nebrojeno puta bili uvjereni u to. Zato sam neki dan apsoulutno podivljala kada se po facebook-u počela širiti slika mace koja je doslovno maltretirana (neću spominjati na koji način jer je to pretužno) dok nije uginula i bila tako ostavljena. Ne mogu da se ne upitam tko to može napraviti, kakva osoba?

No ne želim Vas „ubediti“ danas (već nam ionako kiša pada ), pa ću Vam ispričati kako je mene to moja ljubimica jutros izludila :D. Ne znam zašto, ali vidim da mačke nalaze vrlo zabavnim ujutro dok još niste ni svjetlo upalili i jedva oči otvorili, šprintat punom brzinom s jednog kraja kuće pa do drugog kraja.

Kao da ubace u petu brzinu! Naravno, još uvijek je mrak i jedino što čujem jest trenje šapa o pod (kao konja u galopu ) i povjetarac oko nogu kada proleti pored mene

Pa zato Vam donosim recept jednog koktela za smirenje! Da nije bila rana zora i ja bih ga si sigurno napravila!

After eight
1cl likera od mente (čistog)
1cl likera od kakaa
1cl Irish cream

U shooter čašu ulijte sastojke redoslijedom kako su navedeni u receptu, pazeći pritom da se pojedina pića ne pomiješaju.

I znate kako ide, nagnite i odjednom!

Za Udrugu konobara i barmena Hrvatske, Kristina Mican.

Komentari