Cuba Passion

168

I sad mi dođe da se od srca nasmijem kada se sjetim petka, natjecanja barmena i mnoštva ideja i različitih boja, prouzrokovanih samo jednim sastojkom… I dok su se neki pitali kako svi ti barmeni rade iste koktele kada nisu iste boje, mi koji znamo u čemu je caka potiho smo se hihotali.

Riječ je o koktelu spremljenom baš za ovu manifestaciju… Umjetničkim imenom Cuba Passion vodi vas u egzotičan svijet Cube… romantike, plesa, provoda… Zamislite samo sve one pokrete koji Vas njišu u ritmu valova… dok ispijate svoj koktel u tihoj ljetnoj noći, a iz daljine dopiru zvuci vrućih ritmova… ok,ok – da se vratim u realnost… ponijele su me misli.
Uglavnom, tako jednostavno, a tako novo… i dok možda neki vlasnici lokala već smišljaju kako će ovaj napitak uvrstiti u svoju koktel kartu u nastavku pročitajte recepturu… I obećajemo, nećemo se ljutiti ako uvrstite kreaciju u svoj lokal, a još manje zamjerati ako se okušate u izradi u vlastitom domu – zato smo i tu, zar ne?!

Pa ide redom:
2cl Santiago de Cuba anejo
2cl Santiago de Cuba bianco
2cl BOLS Passion fruit
Juicy sok

Hm… možete li pogoditi što je to što daje boju ovom koktelu?! Ne sumnjam u Vas, ali ću Vam svejedno napisati – radi se o soku. Dok je moja preporuka da koristite brusnicu (osobno mi se tako više sviđa, što ne mora značiti da je tako i sa Vaše strane), Vi možete u ovu kombinaciju smješati bilo što.
A to znači da napravite isti koktel, različite boje i okusa promijenom samo jednog sastojka. Još ste tu?! – trk po sastojke i dopustite mislima da odlutaju. I znajte – samo ekipa iz Barmen.hr-a može spojiti okuse i boje da budu tako jednostavni, a toliko zanimljivi, i ukusni…

Za Udrugu konobara i barmena HrvatskeIvana Fatur

Komentari