Cruise with Bols

119

Pa eto – došao je red da malo Vaše pažnje i ovog prostora (hvala Tekliću ) iskoristim da predstavim, najavim i pozovem Vas na 2. po redu učeničko natjecanje barmena Bols Junior barmen Cup 2012., koje će se održati 31.05. s početkom u 17:00 sati na samom Korzu, točnije, ispred Caffe bara Mali Cafè.

Svi kokteloljupci moći će uživati u atraktivnim nastupima i šarolikim napicima, aktivisti u nastupima plesne skupine Porto Ri, plesno vokalne skupine Fame, Academie di Capoeira Rijeka, ljubitelji glazbe u violini kojom upravlja Suzy Rubato i hitovima DJ-a Alexa Sabattinia.

No, dosta o programu – protegnite svoje nožice i prošetajte četvrtak popodne do grada, nismo Vam sve otkrili – pripremamo Vam i pokoje iznenađenje! Ovim putem želim zahvaliti svim pokroviteljima i sponzorima koji su nam i ove godine izašli u susret i omogućili nam da nastavimo tradiciju učeničkog natjecanja barmena.

Ako se pitate čemu ovakav uvod i mislite kako sam pobjegla od teme ‘piće tjedna’ varate se :). Današnji koktel je čista ekskluziva. Naime radi se o predstavljanju koktela kojeg će pripremati natjecatelji i koji će najboljeg natjecanje dovesti na pobjedničko postolje. A sada još jedna mala digresija – kako bi saznali tko je pobjednik morati ćete doći na svečano proglašenje koje će se održati na after partyu na Brod Marina od 00:00 do ….

Cruise with Bols

2cl Santiago de Cuba blanco
2cl Bols Coconut
2cl Bols vodka
2cl Bols grenadina
2cl Finest Call Lime
Juicy Ananas

Možete se sami okušati u izradi ovog koktela ili u četvrtak šarmirati naše ljupke hostese. Možda baš Vas odluče nagraditi sa primjerkom natjecateljskog napitka.

Za sam kraj – vidimo se u četvrtak na Bols Junior barmen Cupu!!! Očekujemo Vas u velikom broju – barmenima treba podrška, izvođačima pljesak, a svima nama ostalima uvijek dobro dođe zabava, dobar provod i maštoviti napici.

Za Udrugu konobara i barmena HrvatskeIvana Fatur

Komentari