Cocobanana cocktail

168

Dobro jutro radni narode, jeste li se odmorili?! Ako jeste, blago Vama… meni fali još koji dan… priznajem Bilo je savršeno ali da je potrajalo malo duže bilo bi još bolje. Pa eto vraćam se barem pisanju s punim baterijama. Sunce, more, dobro društvo i salsa, tako sam ja provela ovaj produženi vikend – naime, za sve one koji nisu znali u Rovinju je upravo završio Summer Salsa Festival, a kamo ste Vi bili?! Jeste odmarali doma, isključili mobitele, potrgali telefonske žice, onesposobili internet, ili ste možda skupili ekipu i otišli negdje na more, na barku, u život?! …ma gdje god da bili, nadam se da Vam je bilo lijepo, ja se hvatam posla, vraćam se u stvarnost i prestajem lebdjeti po slobodnim danima.

Već je uobičajena priča – svaki tjedan koktel jedan, pa evo nam novog tjedna i naravno novog koktela. Ljeto je vrijeme kada nam slatkasti koktelčići legnu baš po mjeri – osvježavajući, lagani i prozračni. Današnji koktel je baš takav, njegov okus odvesti će Vas ravno na neku pješčanu plažu, u uvali skrivenoj od nepotrebnih pogleda, s mirisom borova i tropskog voća, makar na trenutak

Cocobanana cocktail
5cl Bols coconut
1cl Bols banana
5cl Cream

Sve sastojke dobro prošejkajte, ulijte u martini čašu, ukrasite sa listićima naribanog svježeg kokosa ili svježom bananom i uživajte u punoći okusa ovog modernog tropskog napitka.

I da previše ne duljim, pozdravljam Vas i nazdravljam s Cocobananom do idućeg tjedna…

Za Udrugu konobara i barmena Hrvatske – Ivana Fatur

Komentari