Caipirisima

130

caipirisima

Fora sa Caipirisimom je što joj se mogu dodati razni voćni okusi što ju čini izrazito zanimljivom, drugačijom i zabavnom. Dodavanjem primjerice pureea od jagode ili manga, ili bilo kojeg drugog okusa koji vam padne na pamet dobiti ćete izvrsno osvježavajuće piće koje će vas oduševiti.

Sastojci koji su vam potrebni da bi ga napravili doma su:
5 cl bijelog ruma
Pola limete
2-3 žličice smeđeg šećera

Način izrade:
U čašu stavite nasjeckanu limetu i smeđi šećer i dobro izgnječite muddlerom. Čašu do vrha napunite drobljenim ledom i na kraju dodajte rum. Ako želite uživati u bilo kojem drugom okusu možete dodati voćni ekstrakt ili puree koji vam je najdraži. Na kraju promješajte i poslužite sa dvije slamčice. Za dekoraciju će biti dovoljna kriška limete na rubu čaše.

A najbolja stvar kod caipirissime je zapravo činjenica da ste ju u mogućnosti isprobati po akcijskoj cijeni i sa vrhunskim sastojcima u caffe baru East River jer Udruga konobara i barmena Hrvatske upravo tamo organizira natjecanje barmena već 12.03.2015. i nadamo se da će te nam se pridružiti i isprobati sve varijacije ovog finog koktela i pogledati naše mlade nade barmena na djelu.

Natjecanje Triple X by Brugal okupiti će polaznike naših edukacija iz zimskog razdoblja 2014./2015. i testirati njiovo znanje i spretnost. Nadamo se da su se pripremili.

Ako ih i vi želite vidjeti pridružite nam se u caffe Baru East River u 19 sati. Uživajte u dobroj zabavi i finim koktelima po akcijskim cijenama.

Komentari