Blueberry lemon breeze

169

blueberry lemon breeze

Znate ono kao približava se ljeto pa bi se trebalo dovesti u formu. Pod formu mislim skinut malo trbuščića, učvrstit pozadinu i tako to

I tako ja vođena ovim suncem i toplinom upisala neke treninge. Tri puta tjedno, kondicijski treninzi kombinirani sa snagom… sve žena meni lijepo objasnila na telefon i meni se svidjelo! Pita mene ona, u kakvoj si kondiciji? Ja uz osmijeh odgovorim, pa nije da sam u nekoj kondiciji ali nisam niti onako skroz jadna Ipak sam ja tu i tamo trčala, razgibavala se i tako, pa rekoh i to je nešto!

Tako je došao dan i tog prvog treninga. Atmosfera super, curke super, trenerica super. A onda smo počeli vježbat
Ljudi moji dragi… samo ću reći da sam 3 dana išla na predavanja na fakultet ranije nego inače, jer moj fakultet ima mnoštvo stepenica koje treba prijeći do predavaona. Mislim da Vam je sve jasno.

Aaaali evo sada je već prošlo neko vrijeme od tih prvih treninga koji su uistinu bili sa mukom popola i čovjek se stvarno bolje osjeća kada se bavi nekom fizičkom aktivnosti!

Kažu kako se ne smije piti, pušiti, pretjerano i nezdravo jesti ako se žele postići ikakvi rezultati sa treninzima :). Pa rekoh, ja ne pušim, a niti previše, a još manje nedravo jedem! Stoga si mogu dozvoliti tu i tamo poneko piće… kao npr. sada

Blueberry lemon breeze
10 borovnica
2cl agavinog nektara
4cl gina
2cl soka od limuna
3cl šampanjca

U shakeru zgnječite zajedno borovnice i agavu, nakon toga dodajte gin i limunov sok te sve zajedno shakeajte oko dvadesetak sekundi. Izlijte sadržaj u martini čašu i do vrha dolijte šampanjac. Možete ukrasiti sa 2-3 borovnice na štapiću za koktel!

Sa samo 205 kalorija, savršen…

Za Udrugu konobara i barmena Hrvatske, Kristina Mican.

Komentari