Blue Monday

128

Blue-monday

Prošli vikend moja je sestra imala maturalnu zabavu Ja to jednostavno moram podijeliti sa Vama…
Činjenica je da ja nisam imala svoju maturalnu, pa sam doslovno apsolutno samo JA zaslužna što je i moja sestra odlučila da će sudjelovati u toj lijepoj prigodi Ona je bila toliko nezainteresirana za tu zabavu i nije htjela biti dijelom te večeri koju će sada pamtiti cijeli život.

Provela sam tjedan dana mučeći je i govoreći joj kako je to lijepo, ne samo za nju nego i za njezinu familiju (mene ), da time obilježava kraj jednog važnog perioda u životu i štošta drugo, i uspjela sam! (naravno doživjela sam razne optužbe da se samo radi mene sada održava ta zabava, dodatni troškovi bla bla bla nema veze )

Ono što sam htjela reći jest da postoje neke stvari u životu koje se pamte zauvijek i koje ne bi nikada promijenili Radi nekih stvari će Vam uvijek bit žao što ih niste bili u mogućnosti održati ili sudjelovati u njima. Sigurna sam da razumijete Ova maturalna zabava koju je moja sestra imala, bila je ostvarenje mojih snova i radi toga sam zahvalna!

Do 4 sata ujutro te večeri mi smo nazdravljali A sada ja Vama donosim jedan recept koktela s kojim i Vi možete nazdravljati, a njegov naziv je u skladu sa današnjim danom!

Blue Monday
6cl vodke
2cl blue curacao

Sve što trebate napraviti jest ova dva sastojka dobro proshakeati sa ledom i uliti u prethodno ohlađenu čašu

Pa nazdravite, da nam ovaj ponedjeljak brže prođe

Za Udrugu konobara i barmena Hrvatske, Kristina Mican.

Komentari