Blow job

1595

Ok, ok… nije ono što zasigurno sada mislite – nemojte odmah biti perverzni i pomisliti ‘Kakve se ovoj misli motaju po glavi?!’ Zbilja nemam prljavih misli, ali volim s vremena na vrijeme nasmijati se gledajući druge kako ispijaju ovaj shooter, a isto tako i ja nasmijati druge kada se počnem nespretno polijevati. Vjerojatno sada imate mišljenje kako sam užasno smotana kada se sa svega nekoliko centilitara pića koje se pije naiskap mogu zaliti – e pa… ok, malo i jesam smotana, ali prvenstveno se tu radi o načinu na koji se ovo piće ‘tradicionalno’ ispija. Pa eto ga pokušati ću Vam to dočarati u nekoliko jednostavnih koraka… znači – naručite blow job i nastavite ‘Hi hi… ha ha…’ sa svojom ekipom… dolazi ultra šarmantni barmen i nosi Vam shooter istovremeno govoreći ekipi oko Vas da se pomakne. Naravno zinete jer Vam ništa nije jasno, a on spušta čašicu i kaže – ‘Ovo se pije bez ruku… stavi ruke na leđa i popij!’ …hm, je li Vam sada jasniji onaj dio kada sam se isprolijevala?! Ma znam da je.. ne moram Vam niti govorit koje su boje bili moji obrazi nakon njegovih uputa, no… pripisat ćemo to boji zidova ili frendičinoj majici (kako se to već inače radi ) aliiii… ako je samo to cijena za uživanje u blow jobu, ma zaliti ću se opet i to sa zadovoljstvom.

Ako ipak niste avanturistički tip i želite biti pripremljeni na sve i zadiviti ostatak ekipe, lokala ili… čega već, recepturu Blow joba donosim Vam u nastavku, tako ćete i kod svoje kuće moći vježbati kako zadiviti frendove pa čak i skontati barmena ili nekog frajera za susjednim stolom – za koga ćete se odlučiti ostavljam Vama na izbor.

Blow job:
2cl Kahlua
1cl Bailey’s
0,5 cl vodka
Šlag

A što smo mi to zaista smješali? Kahlua je liker od kave koji u sebi sadrži bilje i vaniliju. Original je porijeklom iz Meksika ali se za neke europske zemlje proizvodi i u Engleskoj. Za bailey’s ste već sigurno čuli, a vjerujem većina i probali ali možda nikad niste čuli da je to whisky liker od čokolade, porijeklom iz Irske. O vodki ne moram ni pisati – tu ste već pravi mali stručnjaci.

Neću Vam više ništa reći – na Vama samima je da otkrijete da li ste pravi profesionalci u ispijanju blow joba, možda se jednog dana nađemo zajedno na nekom šanku pa ćemo odmjeriti svoje snage… do tad… idem ja ipak vježbati da se ne osramotim!!!

Za Udrugu konobara i barmena HrvatskeIvana Fatur

Komentari