Banana Banshee

151

Heh, već sam sama sebi dosadna, a mogu misliti kako je onda Vama. Imam osjećaj k’o da svakog ponedjeljka u priču krećem sa istom rečenicom. Tamno, tmurno, dosadno, oblačno, kišovito… spektar riječi od kojih ne mogu pobjeći. U biti je zaista zanimljivo kako osim same agonije što je ponedjeljak, kraj vikenda, početak tjedna, još je i svaki ponedjeljak tmuran i kišovit. Ali da razbijem malo dosadašnje razmišljanje – ovog tjedna odlučila sam promijeniti ploču i izvući i svega pozitivnu stranu… pozitivan duh ni ‘sjekire’ ne mogu slomiti, tako da razvucite osmijeh (ja jesam), zaboravite na sve ružno, obucite kišne čizmice, plešite, skačite, pjevajte, ma radite što god Vam padne napamet… ponašajte se neiskvareno baš kao malo dijete… pokušajte uz sve to izbjeći poglede svojih šefova, ne zato jer bi Vam mnogi zamjeriti nego baš suprotno – mogli bi im se svidjeti, pa Vam se pridruže

Odlučila sam da ovaj kišni dan otjeram osmjehom i pozitivom i u tome će mi pomoći kapljica ovotjednog zanosnog voćnog napitka:

Banana Banshee
5cl BOLS Banana
3cl BOLS Creme de Cacao (white)
1cl Cream

Sve sastojke dobro prošejkajte i ulijte u martini čašu.

Znate što je u biti najinteresantniji dio cijele ove priče – napišem članak o kišnom i tmurnom ponedjeljku, podignem pogled s laptopa, pogledam kroz prozor i ugledam sunce… i nije prvi put, dogodilo mi se to već nekoliko tjedana za redom, je li to moć pozitivnog razmišljanja?! Ma tko će to znati – ja ću vjerovati da je, u svakom slučaju fora je!

Želim Vam ugodan radni tjedan!

Za Udrugu konobara i barmena Hrvatske – Ivana Fatur

Komentari