Apple and creme

113

Polako ali sigurno završavamo sa 5. godišnjim dobom. Ne znam kako je Vama ali ja sam jutros totalno iscrpljena, umorna i lagano malčice bolesna – uništio me jučerašnji karneval, ali usprkos svemu za taj osjećaj vrijedi potrpiti. Na korak smo do korizme, jeste li svjesni toga? Jeste li već odlučili čega ćete se odreći? Odričete li se uopće ičega? U biti… imate li uopće poroka?! Hehe… ovo zadnje pitanje je čak i meni smiješno – pa svi ih imaju (iako ih neki, usudim se reći većina, ne žele priznati i s njima se suočiti). Ja sam se pomirila sa svojim porocima i odričem ih se… neću Vam reći o čemu se radi – neka to ostane moja mala tajna.

I dok kroz priču zatvaramo jedno poglavlje godine, otvaramo novo – tako Vam i ja danas donosim nešto novo. Novo piće, novi trend i naravno novi koktel! Osnovni sastojak današnjeg napitka je Bols Natural Yoghurt, koji kuca na naša vrata i uskoro stiže na naše tržište, a u biti je ukusni liker od prirodnih sastojaka, bez dodanih bojila. Idealno se slaže sa svježim voćem, voćnim sokovima, bezalkoholnim pićima i ostalim likerima. Izrađen od visokokvalitetnog svježeg jogurta ima jedinstvenu kombinaciju slatkog i kiselog prirodnog okusa, glatku teksturu te je savršen sastojak za miksologiju. Ovaj liker se također može ispijati sam, s ledom i svježim voćem. Boca je dizajnirana s posebnim premazom kako bi se osiguralo da proizvod ostane u optimalnom stanju.

Za svoj savršeni ‘jogurtasti’ napitak morat ćete osnovni sastojak pričekati još malo, ali pohranite recepturu na vidljivo mjesto jer će Vam nepce biti i više nego zahvalno – vjerujte mi na riječ (isprobano ).

Apple and cream

3cl Bols Natural Yoghurt
3cl Bols Sour Apple
1,5cl fresh Lemon juice

Kombinacija Bols Natural Yoghurt i Bols Sour Apple s dodatkom svježeg limuna ovaj koktel pretvara u jedan od najpoželjnijih deserata. Ja kažem ‘Njaaamiiii’ i s nestrpljenjem iščekujem punoću jogurta u svojoj koktel čaši

Za Udrugu konobara i barmena HrvatskeIvana Fatur

Komentari