Paštaria – hladna pašta s piletinom i povrćem

Najomiljenija pašta u Rijeci dobila je novo ruho - Riječka tjestenina sada je Paštaria!

1022

Možda ste se iznenadili kad ste vidjeli nešto drugačije kod svoje omiljene pašte, no najomiljenija Riječka tjestenina od sada se zove Paštaria! Pakiranje je novo, no 69-godišnja tradicija kvalitete Riječke tjestenine se nastavlja.

Svi znamo da je pašta dio zdrave mediteranske prehrane, a da biste pojeli jednostavan, ali i zasitan obrok pobrinut će se novi riječki brand Paštaria koji će vas zasigurno potaknuti na kreativno kuhanje.

Dobar tek želi vam PIK Rijeka!

#paštaria #pašta #pikrijeka

SASTOJCI
Za 2 obroka – 150 g pilećih prsa, 60 g mozzarelle, 180 g kiselog vrhnja Tonka, 250 g puža Paštaria, 100 g tikvica, crvena paprika, 5 mini pomidora, peršin, kokosov maslac, začin: sol, papar

PRIPREMA
Na malo kokosovog ili maslinovog ulja ispeći narezanu piletinu. Kad je gotova, piletinu začiniti, odvojiti u posudu i ostaviti da se hladi. U međuvremenu kuhati Paštaria puže prema uputama na pakiranju te ih tada procijediti i ostaviti da se hladi. Povrće narezati na kockice i dodati mesu, zajedno s kiselim vrhnjem. Dodati ohlađenu tjesteninu i mozzarellu, posoliti i popapriti po želji te začiniti sitno narezanim peršinom. Dobar tek uz Paštariu!

Komentari