Možda ste se iznenadili kad ste vidjeli nešto drugačije kod svoje omiljene pašte, no najomiljenija Riječka tjestenina od sada se zove Paštaria! Pakiranje je novo, no 69-godišnja tradicija kvalitete Riječke tjestenine se nastavlja.
Svi znamo da je pašta dio zdrave mediteranske prehrane, a da biste pojeli jednostavan, ali i zasitan obrok pobrinut će se novi riječki brand Paštaria koji će vas zasigurno potaknuti na kreativno kuhanje.
Dobar tek želi vam PIK Rijeka!
SASTOJCI
Za 2 obroka – 150 g pilećih prsa, 60 g mozzarelle, 180 g kiselog vrhnja Tonka, 250 g puža Paštaria, 100 g tikvica, crvena paprika, 5 mini pomidora, peršin, kokosov maslac, začin: sol, papar
PRIPREMA
Na malo kokosovog ili maslinovog ulja ispeći narezanu piletinu. Kad je gotova, piletinu začiniti, odvojiti u posudu i ostaviti da se hladi. U međuvremenu kuhati Paštaria puže prema uputama na pakiranju te ih tada procijediti i ostaviti da se hladi. Povrće narezati na kockice i dodati mesu, zajedno s kiselim vrhnjem. Dodati ohlađenu tjesteninu i mozzarellu, posoliti i popapriti po želji te začiniti sitno narezanim peršinom. Dobar tek uz Paštariu!
Komentari