Online Savjetovalište za prehranu Doma zdravlja PGŽ

23

Dom zdravlja Primorsko-goranske županije unutar projekta “Pravilnom prehranom protiv dijabetesa” započinje s održavanjem online Savjetovališta za prehranu koja imaju za cilj ukazati kako pravilnom prehranom prevenirati pojavu dijabetesa tipa II. Sljedeće predavanje na rasporedu je 12. lipnja u 17:30.

Uz stručno vodstvo, Savjetovalište služi kao poticaj, podrška i pomoć u održavanju zdravih navika, ali i mjesto informiranja za one koji žele saznati više o utjecaju zdrave prehrane na sprječavanje pojave dijabetesa tipa II.

Prvo predavanje održala je Jasmina Manestar, mag. nutr. clin., dok će predavanje 12. lipnja u 17:30 održati Alenka Brozina, dr. med., spec. interne medicine kardiologije.

Zadnje predavanje održat će Maja Peršić Margić, dr.med., specijalista interne medicine endokrinologije i dijabetologije, a terminu održavanja bit će oglašen na Facebook stranici projekta ili internetskoj stranici Doma zdravlja Primorsko-goranske županije www.domzdravlja-pgz.hr.

Savjetovalište je za sve zainteresirane u potpunosti besplatno, a prijaviti se možete putem maila info@domzdravlja-pgz.hr ili Facebook stranice projekta Pravilnom prehranom protiv dijabetesa.

Projekt “Pravilnom prehranom protiv dijabetesa” financiran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i cilj mu je, kroz različite aktivnosti, povećati znanje i svijest građana o ulozi pravilne prehrane u prevenciji dijabetesa tipa II na području Republike Hrvatske

Izvor: PGŽ

Komentari