SASTOJCI za 4 osobe
Povrće:
1 srednji crveni luk, na kockice
2 šalice brokule
1 žuta paprika, narezana
2 šalice mrkve
1 ½ šalice cherry rajčica
3-4 žlice maslinovog ulja
Sol i papar
8-10 grančica majčine dušice
Nekoliko češnja češnjaka

Piletina:
4 pileća prsa
Maslinovo ulje
Sol i papar, po ukusu
Prstohvat paprike
4 grančice majčine dušice
4 češnja češnjaka

Posebna oprema:
2 ladice za pečenje
Aluminijska folija

PRIPREMA
1. Zagrijte pećnicu na  200C stupnjeva.
2. Stavite crveni luk, brokulu, žutu papriku, baby mrkvu i rajčice ravnomjerno na pladanj za pečenje. (Pokušajte ne dopustiti da se povrće preklapa previše pa ispeći kako treba.)
3. Začinite maslinovim uljem, soli i paprom (po ukusu).
4. Dodati grančice timijana i češnjaka po vrhu povrća.
5. Odvojite četiri komada aluminijske folije.
6. Položite foliju i stavite pileća prsa u centar za svaku od njih.
7. Začinite obje strane piletine s maslinovim uljem, soli, paprom i paprikom (sve po ukusu).
8. Dodati grančice timijana i češnjaka na vrh pilećeg prsa.
9. Stavite gornji i donji rub folije u centar i preklopite nekoliko puta.
10. Smjestite sve 4 pileće folije na pladanj za pečenje.
11. Peći 30 minuta.
12. Uživajte!