Foto: Proper Tasty

SASTOJCI

Za kolač:
300 grama čokoladnih kolačića
100 g maslaca rastopljeno

Za punjenje:
250 ml slatkog vrhnja
300 grama tamne čokolade
200 grama jagoda

Za ukras:
Čokolada, rastopljena
Bijela čokolada, rastopljena
šećer za glazuru

PRIPREMA
1. Smrvite kolačiće u mrvice pomoću blendera ili ih zdrobite u vrećici. Pomiješajte u rastopljenom maslacu.
2. Ulijte smjesu kolača u zdjelu 23 cm, obloženu papirom. Zamrznite na 10 minuta.
3. Dok se miješalica za umake stavlja u zamrzivač, pripremite punjenje. Lagano zagrijte slatko vrhnje, a zatim pomiješajte u čokoladu, dopuštajući toplini kreme da otopi čokoladu.
4. Prelijte preko baze keksa i po vrhu posložite jagode.
5. Pustite na hlađenje 3 sata. Ukrasite s rastopljenom bijelom i tamnom čokoladom te šećerom.
6. Uživajte!