Danas… za vas! Vrhunski chefovi kuhali za potrebite

127
danas za vas
Foto: Crveni križ Rijeka FB
Jedinstveni humanitarni projekt “Danas… za vas!” svoj je šesti nastavak zaživio uključivanjem itekako jakih kulinarskih snaga koje su se ujedinile u humanom zajedničkom cilju – pripremanju obroka za beskućnike i potrebite.

U pripremi obroka sudjelovali oni koji su ovo podneblje proslavili 

U Domu Crvenog križa na Pećinama, zajedno sa zaposlenicima ugostiteljskih djelatnosti Crvenog križa Rijeka, u pripremi obroka sudjelovali su oni koji su ovo podneblje proslavili svojim gastronomskim postignućima. Kulinarski doajen Stevo Karapandža, Luka Goleš – chef Draga di Lovrana (prvog restauranta s Michelinovom zvjezdicom na Kvarneru), Miljenko Kosanović executive chef restauranta The Kitchen by Miljenko Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa, Kristijan Kozmić executive chef i kreator “Kvarnerrskog pijata”, a uz njih i chef restauranta Bevanda Opatija, spremali su obroke za potrebite, a pripremljeni obroci dostavljeni su korisnicima riječkih pučkih kuhinja, prihvatilištima za beskućnike, a individualno su se obroci dostavili i korisnicima pučke kuhinje, na njihove adrese.
Ovom izdanju pridružio se i riječki gradonačelnik Marko Filipović koji je bio sudionik premijere samog projekta, a današnjim uključivanjem još je jednom dao naglasak podatku da Rijeka itekako brine o potrebitima u svom gradu.
Svakim novim izdanjem projekt ima velik odjek u javnosti te je prepoznat i prezentiran putem medija i u Slavoniji i Dalmaciji, a još jedna potvrda tome su donacije kojima su pripomogli: PIK Rijeka, C.A.K. d.o.o. Kukuljanovo te vlč. Ivan Milardović župnik Sv. Mihovila Jelenje.

Komentari