SASTOJCI
6 jaja

2 šalice šećera, odvojene

2 žlice ulja

2 žličice praha za pecivo

½ žličice soli

2 žličice vanilije

1 ½ šalice brašna

¼ šalice šećera u prahu

230 g krem sir, omekšan

1 žlica vanilije

2 šalice jagoda, narezanih

PRIPREMA
1. Zagrijte pećnicu na 180 ° C.

2. U zdjelu umiješajte jaja do blijedo žute boje, oko 2 minute.

3. Dodajte u šalicu od 1 ½ šalice i umutite dok se ne spoji.

4. Umiješajte ulje, prašak za pecivo, sol i vaniliju.

5. Dodajte brašno i miješajte dok smjesa ne postane glatka.

6. Ulijte tijesto na obloženi list za pečenje i ravnomjerno rasporedite.

7. Nježno dodirnite list za pečenje kako biste oslobodili mjehuriće zraka. Pecite 10-15 minuta.

8. Pospite šećerom u prahu.

9. Nakon što je kolač gotov, preokrenite ga na ručnik i zarolajte . Ručnik će se umotati u tortu.

10. Zamrznite kolač 30 minuta.

11. U zdjelu, pomiješajte krem ​​sir, ½ šalice šećera i vaniliju. Staviti na stranu.

12. Stavite kolač na pult i odmotajte.

13. Raširite smjesu od vrhnja u ravnom sloju preko kolača i s odrezanim jagodama.

14. Čvrsto zarolajte kolač, ovog puta neka vam kuhinjska krpa posluži kao vodič.

15. Pospite šećerom u prahu.

16. Narežite i uživajte!